Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2009

ΤΟ ΜΟΥΝΟΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΣΤΑΝ

ΤΟ ΜΟΥΝΟΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΣΤΑΝ

ΜΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΙΣ

ΣΤΟ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΟΥ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΣΤΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ.

ΚΑΘΕ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ-ΜΟΥΝΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. ΜΙΑ ΜΟΥΝΩΝΥΜΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ (ΜΟΥΝ.Ι.Α.).

ΜΙΑ ΑΡΤΙΩΣ ΔΙΗΡΘΡΩΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ (ΤΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ -ΚΙΝΗΜΑ- ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ -ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΙΚΗΜΕΝΕΣ ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΜΑΣ ΟΛΑ- ΚΑΙ -ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΦΑΛΟΚΡΑΤΙΚΑ - ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ- ), ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ (ΣΙΜΟΝ ΝΤΕ ΜΠΟΒΟΥΑΡ, ΛΑΙΔΗ ΑΣΤΟΡ ΚΛΠ).

ΤΕΛΙΚΟ ΟΡΑΜΑ: “Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΥΝΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ ΤΗΣ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑΣ, ΠΕΠΕΙΡΑΜΕΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΩΣ MANAGERS (ΜΑΜΑ, ΓΙΑΓΙΑ & ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ, ΘΕΙΕΣ, ΞΑΔΕΛΦΕΣ, ΝΟΝΑ), ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ (ΦΙΛΕΣ, ΑΔΕΡΦΕΣ, ΞΑΔΕΡΦΕΣ) ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ (ΜΟΥΝΙ, ΚΩΛΟΣ, ΣΤΟΜΑ, ΒΥΖΙΑ, ΠΡΟΣΩΠΟ, ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ).

ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ-ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΓΑΜΗΣΙΑ. ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΑ, ΜΟΥΝΟΠΛΥΜΕΝΑ ΝΕΟ-ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝΔΡΟΕΙΔΗ ΑΡΣΕΝΙΚΑ (ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ). ΤΗΝ ΜΟΥΝΟΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΥΘΕΝΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Μ.Μ.Ε..

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΕΒΑΛΛΕ ΤΗΝ ΠΟΥΡΙΤΑΝΙΚΗ ΗΘΙΚΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΘΕΟ, ΤΟΝ ΙΕΧΩΒΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΥΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΚΡΙΝΟ (ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΦΑΛΛΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ).

Ο ΓΥΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΖΗΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ (ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ) ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΕΤΣΙ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΠΟΥ ΥΜΝΗΣΕ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΑΥΤΗ ΓΕΜΙΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΚΑΚΟ-ΓΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΑΜΗΤΕΣ ΚΑΚΟ-ΓΡΙΕΣ ΜΕ ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΜΟ ΚΑΙ ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΖΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΖΩΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΑΤΥΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΕΤΣΙ ΓΕΜΙΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΝΕΥΡΩΤΙΚΟΥΣ, ΑΠΟΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ ΜΑΛΑΚΟΓΚΑΒΛΗΔΕΣ. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΙΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ «ΗΘΙΚΗΣ» ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΟ ΓΕΝΝΕΤΗΣΙΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ: «NO MONEY – NO PARTY” ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ TO “ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΒΕΤΙΑ».

ΤΟ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟ ΟΝ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ Ο «ΑΝΔΡΑΣ» – ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑ. ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΚΥΛΑ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑ ΕΓΙΝΕ Ο ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΤΟΥΣ. ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΦΥΛΟΥ.

ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ (ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΝΕΥΡΩΤΙΚΟΙ ΚΑΦΕΪΝΟΜΑΝΕΙΣ) ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ.
ΟΤΑΝ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ.

ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ.

Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ (ΔΙΟΤΙ ΣΙΓΑ ΜΗ ΞΟΔΕΥΘΗ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ).

Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΗΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ!, (ΔΙΟΤΙ ΣΙΓΑ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ).

Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΒΑΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ (ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ) ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ.

Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΑ ΣΚΑΕΙ... ΚΑΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ , ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ, ΤΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ (ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝ, ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΔΗΛ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ = ΠΛΗΡΩΝΩ.)
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΙΑΣ ΡΟΥΜΑΝΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑΣ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΥΡΝΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙ, ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΤΑ ΑΡΜΕΓΟΝΤΑΣ ΤΡΕΙΣ ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΥΣ ΒΛΑΚΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ. ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ: ΟΛΕΣ ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟ-ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ)

ΑΝ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΑΤΟΣ ΜΕ MERCEDES, ΒΙΛΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΡΕΤΙΡΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΑ ΔΩΡΑ, Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΤΑΜΕΙΨΗ ΣΤΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΩΛΟ ΑΦΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΠΙΕΙ ΜΠΟΛΙΚΑ ΧΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΟΥΝΟ-ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥΝΟ-ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ. ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΔΙΑΝΟΙΓΕΤΑΙ Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΩΦΕΛΟΥΣ ΓΑΜΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΜΟΝΙΜΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ ΤΗΣ (ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ Τ. Β. , ΓΝΩΣΤΟΥ ΜΠΟΥΖΟΥΚΟ-ΑΟΙΔΟΥ ΟΠΟΥ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΖΟΥΣΕ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΠΩΦΕΛΟΥΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ. Η ΠΟΝΗΡΗ ΜΟΥΝΟ-ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΡΙΑ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ ΟΠΟΥ ΖΗΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ. ΑΠΑΙΤΕΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ Η ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ (ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΡΙΑΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΙΑΤΡΟΦΗ 11.000 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ 300 Τ.Μ. ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ).
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΡΟΠΟΣ, ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ. (ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΟΥΡΗ;)

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΠΩΣ ΜΙΑ ΤΡΥΦΕΡΗ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ, ΕΥΘΡΑΣΤΗ, ΑΔΥΝΑΜΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ, ΝΑ ΞΥΛΟΚΟΠΕΙ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΒΙΑΖΕΙ; (ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΓΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΑΓΟΡΙΑ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ! ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ, ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ! )

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΗ. Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΑΝΔΡΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΛΕΣΒΙΑ ΠΩΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΗΣ. ΣΤΗΝ ΜΠΟΖΟΥΚΟ-ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΟΠΤΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ. ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ “ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ” ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΛΕΣΒΙΑ! ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΕ ΛΕΣΒΙΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΑΖΙ.

ΑΝ ΤΙΣ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ, ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΒΑΝΑΥΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΔΟ “ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ”.
ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ.....
ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΟΥΝ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΜΟΥΝΟΠΑΖΑΡΟ ΜΕΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥΣ (ΜΟΥΝΙ, ΚΩΛΟΣ, ΒΥΖΙΑ, ΣΤΟΜΑ, ΠΡΟΣΩΠΟ) ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΩΣ ΜΟΥΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΟ ΜΟΥΝΟΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ.

ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ, ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΟΥΝΟΑΓΟΡΑ ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ.
ΤΟΤΕ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΜΟΥΝΟΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ.

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΝ ΣΧΕΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΜΟΥΝΟΜΕΤΟΧΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ "ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΓΑΜΗΣΑΤΕ ΤΟ ΤΑΔΕ ΜΟΥΝΙ".

ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΑΡΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ "ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ" ΜΕΤΟΧΕΣ-ΦΟΥΣΚΕΣ (ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΜΟΥΝΟΕΤΑΙΡΕΙΩΝ) ΠΟΥ "ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ" ΤΟ ΠΟΣΟ "ΜΑΓΚΕΣ" ΚΑΙ "ΓΑΜΙΑΔΕΣ" ΕΙΝΑΙ, ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΠΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ “ΑΝΔΡΑΣ” ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ.

ΚΑΙ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ (ΠΝΙΓΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΙΣΙΝΑ ΜΕ ΚΟΛΠΙΚΑ ΥΓΡΑ) ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΠΑΤΑΛΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ (ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΥΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΟΥΝΟΜΕΤΟΧΕΣ-"ΦΟΥΣΚΕΣ", ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΣΚΑΤΟΨΥΧΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΟΥΝ, ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥΣ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ ΝΕΟ-ΨΕΥΔΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΩΝ ΣΚΑΤΙΑΡΗΔΩΝ ΨΕΥΔΟΕΛΛΗΝΩΝ.

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ:
ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕ ΤΟ ΜΟΥΝΟΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΥΡΠΟΛΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΥΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ.

ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΥΣ ΧΑΤΖΗ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ.

ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΟ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗΣ

ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ: ΟΥΤΕ ΔΡΑΧΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ.

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΟ-ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗΣ “ΙΣΟΤΗΤΑΣ”.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟ, ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟ ΑΝΔΡΑ.

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο συγκεκριμένο χωριό δουλεύουν ΜΟΝΟ οι γυναίκες
    Με ενημέρωσε συνάδελφος που είναι από την Κάρπαθο και πηγαίνει κάθε καλοκαίρι, ότι στο συγκεκριμένο χωριό δουλεύουν ΜΟΝΟ οι γυναίκες, ενώ οι άντρες κάθονται και είναι πολύ συνηθισμένο το φαινόμενο π.χ. να συναντήσεις μια γυναίκα πεζή να τραβάει απ' το καπίστρι το γαϊδουράκι, πάνω στο οποίο έχει καβαλικέψει ο σύζυγος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή